День художника в Петрівській виправній колонії

Жовтень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 2006 | Коментарі: 0

В Петрівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Кіровоградській області (№ 49) відбулась виставка образотворчих робіт засуджених з нагоди Дня художника.

 

 

На виставці були представлені роботи, які відтворюють красу навколишнього середовища.

 

Як зазначив заступник начальника установи Сергій Заремба, такі виставки позитивно впливають на ресоціалізацію засуджених, адже, демонструючи свої таланти, вони мають змогу невербально висловити свої переживання.

 

Участь у даній виставці відбувалась не за мистецьким, а скоріше, за олімпійським принципом, коли головне - не перемога, а участь, можливість побачити свої малюнки серед інших, а також порівняти свою майстерність з іншими виробами.

 

Саме тому адміністрація установи, врахувавши різноплановість робіт і вік учасників, який коливався від двадцяти п’яти до сорока років, вирішили не оголошувати переможця. Переможцем цього дня став кожен, хто не побоявся винести своє мистецтво на очі суспільства.

 

 

 

 

Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія управління ДПтС в Кіровоградській області (№49)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool