День Бібліографії у Кіровограді

Листопад 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

12 листопада колектив бібліотеки-філії №8 підготував та провів День Бібліографії «Бібліотек@ - світ нових можливостей» з метою формування інформаційно - бібліографічної компетентності, набуття навиків користування ДБА, та пошуку інформації в Інтернеті .

Розпочала день слайд-презентація «Подорож по країні Бібліографія» для самих маленьких користувачів, яка ознайомила їх з ДБА бібліотеки.
Цікавим було практичне заняття «Бібліографічний детектив» де присутні самі знаходили відповіді на запитання за допомогою ДБА та Інтернету.
Корисною для учасників була літературна відео-вікторина «І знову у мандри запрошують книги» та гра «Бібліотечне лото» де вони могли закріпити свої знання.
Присутнім була представлена виставка-огляд «Інтернет – найсучасніше джерело інформації» та буклет «12 балів з Інтернетом» який підготував колектив до дня Бібліографії.
Протягом дня у бібліотеці працювала «Віртуальна експерт-служба» де кожен бажаючий зміг отримати допомогу в пошуку інформації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool