ДАЇ: Власникам мопедів та мотоциклів

Липень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1416 | Коментарі: 0

Завдяки літньому сонцю день за днем жвавішає й рух самого екстримальнішого, не тільки на думку співробітників Державтоінспекції, виду транспортних засобів – мопедів та мотоциклів. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Водії мототранспортних засобів в обласному центрі більш менш дотримуються правил дорожнього руху, а от жителі сільської місцевості, як помічено з досвіду, це не властиво. Учасниками дорожньо-транспортних пригод стають переважно неповнолітні, або літні люди, які можливо зовсім не володіють мінімальними знаннями, які необхідні для керуваннями такими транспортними засобами. Прикладом є аварія, що сталася
На минулому тижні аварія сталася в смт. Новгородка. Водій рухаючись по вул. Дзержинського, 48-річний місцевий житель, керуючи мопедом «Мустанг» здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, який раптово вибіг на проїзну частину.
Унаслідок ДТП 6-річного пішохода з переломом лівої ключиці було доставлено Новгородківської. ЦРЛ.
Залишається сподіватися на здоровий глузд тих, хто сідає за кермо мопеда або скутера, вірити, що вони неодноразово читали вимоги Правил дорожнього руху для водіїв даної категорії транспортних засобів. І водночас нагадуємо, що рухатись по дорозі на мопедах дозволяється тільки особам по досягненні 16-ти років, мопеди повинні бути обладнані звуковим сигналом та світлоповертачами, а під час руху темної пори та в умовах недостатньої видимості на мопеді необхідно увімкнути освітлення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool