Дайджест спортивних новин міста Кіровоград

Лютий 16, 2016 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

13-14 лютого в коммунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» проведено відкритий чемпіонат міста з тенісу настільного, учасниками якого стали 37 спортсменів.


 

У змаганні чоловіків переміг В’ячеслав Дяченко. Срібну медаль виборов Олександр Паніотов. Бронзовим призером став Ілля Губарєв. Серед жінок перше місце завоювала Марія Куріщенко. Срібна нагорода в активі Тетяни Шелест. Третє місце посіла Яна Маленко.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Переможці й призери чемпіонату м. Кіровограда будуть представляти наше місто на обласних спортивних іграх з тенісу настільного серед міст, які відбудуться в обласному центрі 20-21 лютого 2016 року.

11-12 лютого в СДЮСШОР «Надія» проходив відкритий чемпіонат міста зіспортивної гімнастики. У змаганнях брали участь понад 100 атлетів з Кіровограда та Черкас.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool