Дарувати тепло свого серця тим, хто його найбільше потребує і чекає.

Вересень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

З надзвичайною теплотою та щирістю зустріли працівників Державтоінспекції вихованці дитячого будинку-інтернату «Барвінок». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області

На превеликий жаль, це діти, поряд з якими за якихось несправедливих обставин не має найрідніших, найдорожчих людей-батьків.
У закладі «Барвінку» дітлахи показали, як вони живуть, розповідали про себе, досягнення в навчанні, свою велику дружню родину.
Керівник профілактичної роботи УДАІ Наталя Радул розповідала також про свою професію, та головну мету з якою вона завітала до них.
Діти уважно слухали, як треба поводитись на проїзній частині, та у громадському транспорті, а також які насліди можуть чекати тих хто ігнорує правили дорожнього руху.
Допитливі оченята світилися яскравими вогниками надії, дітлахи з радістю спілкувалися з гостями.
Робити добрі справи, дарувати тепло свого серця тим, хто його найбільше потребує і чекає, завжди приємно.
У дитинстві всі люблять солодощі, тому дітлахи отримали від правоохоронців солодощі та фрукти.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool