Dance-mix «Танцюють всі!»

Квітень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1431 | Коментарі: 0

25 квітня о 14.00, напередодні Міжнародного дня танцю, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує відвідувачів на чергове креативне шоу в рамках бібліопроекту «З екрану в реальність» - dance-mix «Танцюють всі!».

Танець – це мистецтво, в якому людина і її душа через рухи, вільно висловлюють свої почуття, емоції, переживання та прагнення, без будь-яких рамок і обмежень.

Цього дня відвідувачі бібліотеки зможуть не лише дізнатися про різні стилі та напрямки танцю але й стати безпосередніми учасниками танцювального руху адже саме Кропивницький було обрано першою танцювальною столицею України.

В рамках заходу на гостей бібліотеки традиційно чекають сюрпризи, майстер-класи та цікаві несподіванки. Так працівники відділу мистецтв розкажуть про різні види танців – класичні, східні та сучасні та підготують ряд тематичних книжкових виставок. Слідом за цим, одночасно, розпочнуться три танцювальні майстер-класи з вальсу, східного танцю та хіп-хопу від провідних танцювальних шкіл міста – школи східного танцю «Шакті», клубу спортивного бального танцю «Діамант» та школи танцю "Mix of Steps". Учасники кожного з майстер-класів зможуть більше дізнатися про обраний танець та вивчать його елементи та рухи.

По закінченню майстер-класів ми запросимо учасників та викладачів на танцювальний флеш-моб, що відбудеться на вулиці Дворцовій, поруч з приміщенням бібліотеки (якщо не зашкодять погодні умови). Під час флеш-мобу кожна група представить свій вид танцю і те, чому вони встигли навчитися протягом години.

Запрошуємо усіх бажаючих разом з нами поринути у чудовий світ танцю, вивчити нові рухи та закружляти у чудових ритмах вулицями рідного міста.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.
Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool