ДАІ: Зустрічі у школах (ФОТО)

Вересень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1497 | Коментарі: 0

Профілактика дитячого травматизму на дорогах, безпека життя – одне з найважливіших питань всьогодення. За статистикою, нещасні випадки частіше трапляються не на великих транспортних магістралях, а на маленьких дорогах поряд або ж у громадських місцях . Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

У навчально-виховних закладах Кіровоградської області працівниками Державтоінспекції постійно проводяться «Тижні з безпеки життєдіяльності». Таким чином правоохоронці намагаються якнайбільше приділяти увагу школярам, адже турбота про підростаюче покоління – спільне завдання, як вартових доріг, так і всіх дорослих.
Нещодавно інспектори профілактичної роботи УДАІ в області відвідали спеціальну загальноосвітню школу 1-2 ступенів №1, де провели з вихованцями цього закладу профілактичні бесіди з питань безпеки дорожнього руху.

Також завітали до школи №5 міста Кіровограда, де нагадали учням про безпеку поводження на дорозі та провели вікторину на краще знання ПДР. Кожен бажаючий міг спробувати себе у ролі регулювальника або ж учасником дорожнього руху. Наприкінці зустрічі працівники ДАІ нагородили найактивніших переможців призами.
Найбільш зворушливою та очікуваною стала зустріч з працівниками Державтоінспекції для учнів 1-11 класів ЗОШ селища Грузького Кіровоградського району. Адже дітям що мешкають у сільській місцевості буває складно призвичаїтися до інтенсивного потоку транспорту великого міста. Тому на думку правоохоронців малят та підлітків необхідно готувати до цього заздалегіть, аби потім вони почувалися більш впевнено.
Керівник профілактичної роботи УДАІ Наталя Радул розповіла про історію Державтоінспекції, пояснила дітям про важливість дотримання ними правил дорожнього руху на дорозі, та можливі наслідки їх порушення. Учні отримали навчальні посібники та листівки.
Наталя Радул побажала їм завжди зеленого світла й пригостила морозивом.

Звісно, будь-якими профілактичними заходами, якими б дієвими вони не були, проблему дитячого дорожньо-транспортного травматизму не викоренити.
Проте, якщо знання, прищеплені співробітниками ДАІ, допоможуть врятувати від загибелі або каліцтва хоча б одне дитяче життя, зусилля не будуть марними

ДАІ: Зустрічі у школах
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool