ДАІ: Увага конкурс!

Січень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1365 | Коментарі: 0

З метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях Державтоінспекція Кіровоградської області спільно з Управлінням освіти та науки Кіровоградської облдержадміністрації запрошує школярів прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку та фото "Моя сім'я за безпеку дорожнього руху ".

Конкурс проводиться з 1 лютого до 15 березня 2012 року. У ньому беруть участь діти віком від 6 до 16-ти років.

Роботи виконуються довільною технікою (малюнок, живопис, композиція, фотографія) і мають відображати тематику, пов’язану з безпекою поведінки на дорогах, вулицях та в транспорті.
Адміністрації загальноосвітніх закладів передають малюнки до районних підрозділів ДАІ, які направляють їх до Управління ДАІ, звідки кращі роботи надсилаються до Управління ДАІ МВС України.
Автори найкращих фото та «малюнків-півфіналістів» будуть запрошені до Управління ДАІ УМВС України в Кіровоградській області та заохочені солодкими подарунками.
Автори малюнків та фото, що вийдуть у фінал та посядуть призові місця у Всеукраїнському конкурсі, будуть запрошені на урочисту церемонію нагородження, яка відбудеться у квітні 2012 року в м. Києві.
Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool