ДАІ: Спрощено процедуру порядку обміну посвідчення водія

Жовтень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 2099 | Коментарі: 0

31 серпня Кабінетом Міністрів України була прийнята Постанова №922 «Про внесення змін до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами», якою передбачено спрощення порядку обміну посвідчень водія. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

До прийняття зазначеної постанови особам, які упродовж останніх 12 місяців не керували транспортними засобами, обмін посвідчень водія проводився після складення теоретичного і практичного іспитів.
Після прийняття зазначеного нормативно-правового акту обмін посвідчення водія здійснюється без складання іспитів, незалежно від строку, протягом якого особа не керувала транспортним засобом.
Це дозволило спростити порядок обміну посвідчень водія та поліпшити процес обслуговування громадян, шляхом економії їхнього особистого часу.
Крім того, зменшена кількість документів, які потрібні для заміни посвідчення водія. На сьогодні, при здійсненні зазначеної процедури до підрозділів РЕВ необхідно подати паспорт, картку водія та медичну довідку. Сам обмін водійського посвідчення буде тривати 15-30 хвилин.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool