ДАІ: Причина зіткнення -виїзд на зустрічну смугу

Грудень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1503 | Коментарі: 1

21 грудня 2011 року близько 15.30 год на 134 км автодороги сполученням «Городище - Устинівка» Новоукраїнського району водій автомобіля «ЗАЗ-110307», 58-річний місцевий житель, рухаючись в напрямку с. Рівне, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Nissan Primera», який рухався в зустрічному напрямку. Об этом Интернет-изданию  «FotoInform» сообщили в CСО УГАИ УМВД Кировоградской области . 

 

В результаті аварії транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а 44 –річна пасажирка автомобіля «ЗАЗ 110307» отримала тілесні ушкодження у вигляді ОЧМТ, струс головного мозку. Її доставлено до приймального відділення Новоукраїнської ЦРЛ. 


За даним фактом ДТП триває перевірка. 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool