ДАІ: Порядок заміни водійського посвідчення

Вересень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 3076 | Коментарі: 0

Згідно з п. 26 Положення про порядок видачі посвідчення водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, що затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 08.05.1993. №340 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009. №511 особам, які протягом останніх 12 місяців не керували транспортними засобами, обмін посвідчення водія проводиться після складання теоретичного і практичного іспитів).

У зв’язку з набранням 7 вересня 2011 року чинності постанови Кабінету Міністрів від 31.08. 2011. №922 Про внесення змін до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, обмін посвідчення водія у реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції МВС України проводиться без складання іспитів.
На даний час, для обміну посвідчення на право керування транспортними засобами відповідної категорії, усім бажаючим необхідно звертатися до працівників реєстраційно-екзаменаційних підрозділів Державтоінспекції УМВС України в області, та мати при собі: паспорт громадянина України, медичну довідку, картку водія,(у разі її відсутності підтвердження з того РЕП ДАЇ де отримувалось посвідчення), дві кольорові фотокартки розміром 3,5 х 4,0 см.(бажано на темному фоні і на матовій основі),та посвідчення водія яке підлягае обміну.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool