ДАІ : На Кіровоградщині загинула 73- річна пенсіонерка - пішохід

Грудень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1881 | Коментарі: 0

13 грудня 2011 року близько 17 год. 30 хв. на автодорозі «Київ-Знам’янка» 61-річнй водій автомобіля «ВАЗ 21033» рухаючись в напрямку м. Знам’янки допустив наїзд на 73-річну жінку-пішохода, яка рухалася в зустрічному напрямку по правому узбіччю та раптово вибігла на дорогу.  Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області  

Внаслідок ДТП пішохід загинула на місці пригоди.

Шановні пішоходи! Будьте уважними та зосередженими на дорогах. Навіть незначне порушення Правил дорожнього руху може призвести до дорожньо-транспортної пригоди. Переходьте дорогу на позначених пішоходних переходах або там, де рух регулюється світлофором чи регулювальником. Не виходьте раптово на проїзну частину.
 

Пам’ятайте, що автомобіль раптово зупинити неможливо і ваша неочікувана поява перед транспортом може призвести до невиправної біди.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool