ДАІ: ДТП на автодорозі «Київ-Одеса» (ФОТО)

Грудень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1721 | Коментарі: 0

10.12.2011 об 01.00 год. на 271 км. + 600 м. автодороги Київ-Одеса, 27-річний водій, керуючи автомобілем RENAULT PREMIUM, з напівпричепом LONR C2N99S, рухаючись в напрямку м. Одеси, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на стоячі на узбіччі праворуч, по ходу руху, напівпричіп KOLBERG T39, в складі автопоїзда MAN19.414, та автомобіль DAF 95 XF430, з напівпричепом ORTNAUS. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

У наслідок зіткнення всі зазначені транспортні засоби розмістилися на проїзній частині. 

Після цього, 39-річний водій, керуючи автомобілем MERCEDES BENZ, з причепом SAM, 54-річний водій, керуючи автомобілем SKODA OCTAVIA, та 33-річний водій, керуючи автомобілем MAN 19.372, з напівпричепом PACTON, які рухались позаду автомобіля RENAULT PREMIUM в попутному напрямку, не врахували зміни в дорожній обстановці та здійснили наїзд на стоячий на проїзній частині напівпричіп KOLBERG T39 в складі автопоїзда автомобіля MAN 19.414, під керуванням 47-річного водія.
Внаслідок ДТП водій автомобіля MERCEDES BENZ 709, житель Хмельницької області отримав легкі тілесні ушкодження (забій грудної клітини) та був доставлений до Ульянівської ЦРЛ.
За даним фактом триває перевірка

ДАІ: ДТП на автодорозі «Київ-Одеса» (ФОТО)

ДАІ: ДТП на автодорозі «Київ-Одеса» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool