ДАІ: Чоловіки про жінок за кермом

Березень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1391 | Коментарі: 1

Сучасна жінка вже просто не мислить себе без автомобіля. Для неї він – засіб пересування, і будинок на колесах, і улюблена іграшка. Зрозуміло, що на дорозі жінка почуває себе господаркою. А чи згодні з цим водії-чоловіки?

Ми вирішили запитати в них: «Як ви ставитесь до жінки за кермом?»

Макар, 26 років:
- Уже доведено, що в аварії частіше потрапляють чоловіки ніж жінки. Жінки все-таки акуратніші й обережніші на міській дорозі. Але правила теж порушують…

Євгеній, 32 роки:
- Немає нічого гарного в тому, що жінки взялися їздити на машинах. Водії з них виходять посередні – недостатня швидкість реакції. Деякі люблять займатися під час керування автомобілем не тим чим треба – фарбують губи, зачісуються. Зазівалася – і потрапила в аварійну ситуацію… А потім – сльози, істерика…Краще б жінок чоловіки возили.

Сергій, 42 роки:
- Мені подобаються жінки за кермом. Я їх поважаю і завжди до них поблажливий. Зараз їздити по місту дуже важко, і треба мати досвід, щоб не розгубитися на дорозі. Особливо розчулюють жінки, котрі відвозять додому своїх нетверезих чоловіків.

Ігор, 31 років:
- Мені жінки-водії здаються забавними. Я не сприймаю їх усерйоз, чи що.

Максим, 29 років:
- Я не люблю, коли за кермом сидить жінка. І не тому, що вона – поганий водій. Просто на дорозі жінка піддає себе підвищеній небезпеці. Вона може не справити з керуванням чи не зреагувати в аварійній ситуації й одержати травму. Чоловік у шрамах – це терпимо, а для жінки – це трагедія.

Дмитро, 37 років:
- Для мене немає принципового значення, хто за кермом: чоловік чи жінка. Головне – щоб правила не порушували.

Сектор профілактичної роботи УДАІ 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool