ДАІ: Будь уважним пішохід!

Грудень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 1

Кожна третя дорожня пригода з потерпілими - наїзд на пішохода. За 11 місяців поточного року сталося 110 таких випадків. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

В 50 випадках ДТП сталися з вини самих пішоходів. 17 дорожньо-транспортних пригод сталося з причини переходу проїзної частини у невстановленому місці, 30 - з причини раптового виходу на проїжджу частину, 6 - унаслідок не правильної оцінки дорожньої ситуації через перебування у нетверезому вигляді.

 Пішоходи майже не дотримуються елементарних вимог Правил дорожнього руху, створюють аварійні ситуації, нехтують своєю безпекою.
 Державтоінспекція Кіровоградської області звертає увагу водіїв і пішоходів на те, що основна маса дорожньо - транспортних пригод трапляється в темний час доби, а з настанням осінньо-зимового періоду такі аварії почастішали.
ДАІ області рекомендує не нехтувати одягом зі світловідбиваючими елементами. Використовувати предмет зі світлоповертаючих елементів пропонується для того, щоб пішоходи стали більш помітними на проїжджій частині.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool