ДАІ: Безпека руху - в ваших руках! (ФОТО)

Жовтень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1816 | Коментарі: 0

Щомісяця ряди автолюбителів в нашій області поповнюються понад двохстами новоспеченими водіями. Безпека на дорозі цих водіїв, а також інших учасників руху буде залежати, зрозуміло, від підготовки цих водіїв та рівня їх знань ПДР. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

Саме прищеплення таких якостей намагається впроваджувати Державтоінспекція, започаткувавши проведення з майбутніми водіями профілактичних заходів напередодні іспитів.
Вчора в Управлінні ДАІ перед здачею екзаменів на отримання категорії В побувала група учнів з облавтоучкомбінату. Старший інспектор з особливих доручень відділу організації РЕР УДАІ УМВС в області Віктор Московець провів змістовну бесіду з учнями автошколи. Присутнім продемонстрували відеоролик з наслідками тяжких аварій, що сталися на території Кіровоградської області, організували для майбутніх водіїв екскурсію по штрафмайданчику, де вони на власні очі могли побачити десятки вщент розбитих транспортних засобів.
Сподіваємось, ті хто отримають водійські посвідчення таки запам’ятають застереження працівників Державтоінспекції та будуть законослухняними учасниками дорожнього руху і неухильно виконуватимуть вимоги правил дорожнього руху

ДАІ: Безпека руху – в ваших руках! (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool