Cумська область: боротьба з підтопленнями триває (ВІДЕО)

Квітень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

11 квітня на пульт оперативного чергового Другого Спеціального регіонального центру швидкого реагування надійшло повідомлення від голови Пустовійтівської сільської ради, що потрібна допомога по розчищенню автомобільного мосту між населеними пунктами Пустовійтівка та Загребелля.

Високий рівень талих вод паралізував транспортне сполучення між селами, внаслідок чого люди залишились без самого необхідного: хліба, солі, сірників. За період прохоження паводкових вод тут утворилось велике скупчення сміття та очерету. Внаслідок підняття рівня води в річці Сула, через яку проходить міст, сміттєві затори заважають проходженню води, із-за чого власне і виник надмірний розлив стихії. Існує загроза руйнації опор мосту та ще більшого підтоплення прилеглих житлових будинків. На вказане місце виїхало чергове рятувальне відділення у кількості 6 чоловік під керівництвом старшого лейтенанта служби цивільного захисту Віталія Олексенка. Рятувальники за допомогою плавзасобів та засобів малої механізації розчищають міст річки від багатотонного сміття, що стало основною загрозою виникнення стихійного лиха, а також допомагають місцевим мешканцям вирішувати проблему транспортного сполучення, повідомляє сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool