COVID-19: як живе Кропивницький під час карантину (ВІДЕО)

Березень 30, 2020 | Новини | Переглядів: 2716 | Коментарі: 0

Другий день після оголошення щодо виявлення чотирьох захворівших на коронавірус на Кіровоградщині, повідомляє FOTOINFORM.NET

Поки що життя у мешканців міста не дуже змінилося з часу, коли був введений карантин.

Мешканці обласного центру повдягали медичні маски, громадський транспорт перевозить по десять городян, в місті працюють атеки та супермаркети. 

І хоча багато чого в місті закрилося та не працює, але не всі містяни відносяться до надзивичайної ситуації з належною відповідальністю.

Багато кропивничан гуляють містом, а деякі гуляють цілою юрбою. Можливо, вони не чули про перші випадки коронавірусу на Кіровоградщині, та зокрема у Кропивницькому. Але неможливо не знати , що зараз відбувається в Італії, Іспанії та Америці. Цей вірус забирає багато життів кожного дня. Кропивничанам слід вже схаменутися , щоб не довести ситуацію у місті таку, як у Європі та, яка була у Китаї.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool