На Кіровоградщині дев’ятеро хворих у важкому стані

Квітень 08, 2020 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області на COVID-19 захворіли: 40 жителів Кропивницького, 6 – Кропивницького району. Із них дві жінки з Соколівського. Вони наразі перебувають на госпіталізації в обласній лікарні.

"Захворіла жінка з Володимирівки, яку виявили в обласному госпіталі й перевели на стаціонар до обласної лікарні.

Медпрацівники обласного госпіталю: жінка та чоловік із с. Підгайці та жінка з Северинки. Вони наразі перебувають на самоізоляції.

Троє жителів Долинського району. Із них: жінка з Долинської, яка перебуває на самоізоляції, чоловік із Новогригорівки, який перебуває в Долинській ЦРЛ, а також чоловік із Новосавицького, який теж у Долинській ЦРЛ.

Також в обласному госпіталі виявили хвору на COVID-19 жінку з Олександрії, яку перевели до обласної лікарні.

У жінки з Мар’ївки Компаніївського району, чоловіка з Паліївки Маловисківського району та чоловіка з Вільшанки, які перебували в обласній лікарні, теж підтвердили COVID-19. Хворі продовжують залишатися на стаціонарному лікуванні в медзакладі.

23 хворих на COVID-19 мають легкий перебіг хвороби й перебувають вдома на самоізоляції.

30 людей госпіталізували. Із них двоє – у Долинській ЦРЛ, 18 – у Центральній міській лікарні в Кропивницькому, десятеро – у Кіровоградській обласній лікарні.

Дев’ятеро пацієнтів знаходяться у тяжкому стані з причин, не пов’язаних безпосередньо з COVID-19. Зокрема йдеться про серцево-судинні захворювання, політравми тощо. 17 пацієнтів – у стані середньої тяжкості, стан чотирьох пацієнтів ближче до задовільного" , - про це повідомляє міська рада Кропивницького в телеграм-каналі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool