COVID-19: минулої доби в лабцентрі протестували 393 мешканців Кіровоградщини

Травень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

Позитивні результати ПЛР-досліджень на коронавірус виявили в семи хворих. Йдеться про.

2 жінки віком 57 і 61 рік та 2 чоловіків віком 30 і 31 рік із Кропивницького.

62-річного чоловіка, а також 36-річну жінку з 10-річним сином із с. Велика Виска Маловисківського району. Про це у своєму тлеграм-каналі написав голова ОДА Андрій Балонь.

За минулу добу зафіксували 16 випадків одужань від COVID-19. Серед них - 8 жінок і 5 чоловіків із Кропивницького, жінка з с. Підгайці Кропивницького району, жінка з м. Гайворон і чоловік із смт. Смоліне Маловисківського району.

На жаль, зареєстрували ще один летальний випадок від коронавірусу на Кіровоградщині. У Центральній міській лікарні помер 50-річний чоловік. Пацієнт звернувся за медичною допомогою, коли вже мав важку форму пневмонії. Перебував на стаціонарі 15 днів. Був на штучній вентиляції легень. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool