Чотирнадцятирічний олександрієць став одним із переможців Всеукраїнського конкурсу (фото)

Вересень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Серед переможців цьогорічного конкурсу – і один учасник із Кіровоградщини.

Урочиста церемонія нагородження відбулась у Севастополі.

Цього року на конкурс, який було започатковано 10 років тому, надійшла рекордна кількість робіт – 32 тисячі. А розпочинався він лише з 2-х тисяч.
 Перше місце у категорії «Художні твори» обійняв 14-річний олександрієць Давид Рак. Під час урочистої церемонії нагородження він отримав медаль, диплом переможця та цінний подарунок.
Нагородив переможців та лауреатів конкурсу Голова ДПС України Олександр Клименко. Він зазначив, що учасники конкурсу – нове покоління з новою ментальністю, з розумінням того, що сплачувати податки необхідно, оскільки від цього залежить заробітна плата вчителя та пенсія ветерана, фінансування шкіл, у якій вони навчаються, лікарень, в яких отримують медичну допомогу, стабільність держави, громадянами якої вони є.
Конкурс „Податки очима дітей” спрямований на реалізацію дітьми своїх творчих здібностей у прозі, поезії, в образотворчому і прикладному мистецтві, а також розвиток креативного підходу до формування свідомого ставлення до сплати податків у молоді.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool