Чоловік без постійного місця проживання зазнав травму голови, перелом ребра та сильну кровотечу

Червень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

У місті Кіровограді працівники міліції затримали за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 39-річного раніше судимого місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні доставлено чоловіка із травмою голови, переломом одного із ребер та кровотечею. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявися 55-річний чоловік без постійного місця проживання. Також працівники міліції з’ясували, що тілесні ушкодження йому завдав на ґрунті особистих неприязних відносин житель обласного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool