Чи є я у списку виборців?

Травень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

25 травня, під час позачергових виборів Президента України, кожен свідомий українець прийде на виборчу дільницю, аби віддати свій голос одному з кандидатів. Як не втратити шанс на волевиявлення?

Для того, щоб 25 травня 2014 року під час позачергових виборів Президента України можна було б безперешкодно проголосувати – потрібно перевірити себе в списках виборців.

Це можна зробити у кілька способів.

Не відходячи з дому можна зайти на сайт Державного реєстру виборців. https://www.drv.gov.ua. Покроково виконуючи інструкції, зареєструватись в «особовому кабінеті» та перевірити правильність написання прізвища, ім’я, по - батькові, дату народження, розміщення виборчої дільниці.

Якщо ви не довіряєте техніці, можна завітати маючи паспорт до відділу ведення Державного реєстру виборців в вашому районі міста.

Для Ленінського району Кіровограда , це відділення за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 53/38 т. 24-45-06, 22-76-07

Для Кіровського - за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 41/28 т. 22-24-43, 24-29-92

Відділи працюють понеділка по п’ятницю 8-00 – 17.15. Обідня перерва з 12.00 до 13.00.

Також, за потреби тут ви можете змінити місце голосування. Відповідно до частини третьої статті 7 Закону України «Про Державний реєстр виборців» за мотивованим зверненням виборця, який має право голосу на загальнодержавних виборах, орган ведення Реєстру може тимчасово змінити виборцю місце голосування (виборчу дільницю) без зміни його виборчої адреси. Для цього треба звернутись не пізніше 20 травня 2014 року до органу ведення Реєстру Тимчасова зміна місця голосування виборця підтверджується посвідченням.

Варто пам’ятати, що тимчасова зміна місця голосування без зміни виборчої адреси забезпечує включення виборця до списку виборців одноразово – на конкретну дату виборів, тож наступного разу процедуру доведеться проходити знову.

Якщо у вас виникли питання щодо використанні ваших даних звертайтесь за консультаціями до офісу ГО «Територія успіху»

Вул. Єгорова, 19, п.2, м. Кіровоград

Т. 0522-27-29-56

Прес-служба ГО «Територія успіху»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool