Чи потребуватиме Кіровоградщина більш жорсткого карантину (ВІДЕО)

Червень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 1547 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 червня , у місті Кропивницький у прес-центрі CBN відбулася прес-конференція на тему «Covid-19 у Кіровоградській області і необхідність розширення вірусологічної лабораторії: діагностика, виклики, ініціативи», повідомляє FOTOINFORM.NET

Журналістам місцевих ЗМІ про карантинні заходи та про ситуацію з коронавірусом розповів Іван Касьяненко, генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» та Надія Оперчук, в. о. директора державної установи «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Фрагмент цієї прес-конференції дивіться у нашому відео.

Тепер рішення про посилення карантину буде приймати місцева влада.

За новою методикою будуть визначатися регіони, які потребують більш жорсткого карантину. Нова методика складається з таких пунктів: завантаженість ліжок в закладах охорони здоров’я понад 50%; середня кількість ПЛР-досліджень та ІФА-тестів менше, ніж 24 на 100 тис. населення протягом тижня; коефіцієнт виявлення випадків коронавірусу більше 11%; показник динаміки зростання випадків Covid-19 більше 10%.

Тепер від цих показників по COVID-19 зможуть посилиювати чи послабити карантинні заходи по містам


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool