Чи багато у Кіровограді смітників? Дізнаємося!

Квітень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

Вже кілька місяців Дитяча екологічна громадська організація «Флора» збирає інформацію серед мешканців міста Кіровограда щодо місць розташування стихійних сміттєзвалищ.

Планувалося створити електронну мапу таких «негарних» місць, а потім передати її до міськвиконкому. Адже щороку толоки проводяться переважно у центрі міста: метуться ті ж самі вулиці, які й без того щоденно прибираються двірниками, у той час як на околицях міста сміттєзвалища залишаються з року в рік.

Наразі, активісти ДЕГО «Флора» вже почали формувати мапу стихійних сміттєзвалищ http://childflora.org.ua/karta.docx

          «Мапа містить багато позначок. Їх кількість показує, що місто має безліч сміттєзвалищь, які треба ліквідувати. Тож, ми маємо на меті запросити представників медіа, та організувати прес - тур по таких місцях. Звісно, приємного мало, але треба бачити реальну картину та вирішувати проблему засмічення нашого міста. А далі весь матеріал буде передано відповідним установам, які мають можливість вплинути на ситуацію та змінити її» - зазначає Людмила Шестакова, керівник ДЕГО «Флора».

Тож, запрошуємо представників засобів масової інформації та усіх, хто бажає долучитися до вирішення даної проблеми, приєднатися до ініціативи та разом з нами відвідати місця стихійних звалищ.

Захід відбудеться 23 квітня 2012р. об 11 годині.
Збір за адресою: м. Кіровоград, пл. Кірова (біля приміщення телерадіокомпанії).

Контактна особа: Людмила Шестакова, т. (0522) 27-04-63


Якщо вам відомі місця стихійних сміттєзвалищ, просимо повідомляти за адресою: м. Кіровоград, вул.. Єгорова 19, прим. 2, або за електронною адресою: flora2000@inbox.ru , чи на сторінку у фейсбуці

http://www.facebook.com/pages/Дитяча-Екологічна-громадська-організація-Флора/390985164249616?sk=wall
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool