Четвертій міській лікарні подарували сучасне медичне обладнання

Лютий 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

12 лютого заступник директора Кіровоградскої філії ПриватБанку Раїса Килимниченко урочисто вручила головному лікарю четвертої міської лікарні швидкої допомоги Валерію Скороходу сертифікат на отримання мобільного рентгенодіагностичного хірургічного апарату “Siеmens Siremobil 2000”.

Зазначений апарат був придбаний за ініціативи Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”, з метою надання невідкладної допомоги хворим, яким потрібні термінові ренгенівські дослідження в операційних (ортопедія, травматологічна хірургія, загальна хірургія).

“Наша лікарня надає цілодобову кваліфіковану медичну допомогу, а також екстрену, діагностичну та консультативну допомогу хворим, - розповідає Валерій Скороход, головний лікар комунального закладу “Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги”. - І дуже важливо, аби наші лікарі могли надавати її на високому професійному рівні, використовуючи сучасне обладнання. Вартість такого обладнання не по кишені міському бюджету, тому ми дуже вдячні керівництву ПриватБанку, які віднайшли можливість, придбали і подарували його нашій лікарні. До речі, такий апарат - єдиний в нашій області та вже другий, такий необхідний нам аппарат, який придбав і подарував нам ПриватБанк”.

“Благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає

можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проект, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій. У рамках акції банк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за використанням грошей, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua”.

Нажаль, придбати апарат за кошти, зібрані громадою, не виявилось можливим. Зібрана сума становила лише 10 відсотків від необхідної для придбання рентгенодіагностичного хірургічного апарату. Тому, аби не залишити містян без сучасного медичного обладнання, яке може рятувати щороку сотні життів, ПриватБанк придбав необхідний апарат та подарував його громаді.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool