Чернігівщина: завідуюча дитячим садком вимагала хабар

Березень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Правоохоронці викрили у хабарництві завідуючу одного з дошкільних навчальних закладів. За зарахування дитини до дитсадку чиновниця вимагала 3500 гривень.

Співробітники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області в ході проведення оперативно-розшукових заходів під час отримання хабара затримали завідуючу дитячим садком.

Використовуючи службові повноваження, вона вимагала та отримала від мами юного чернігівця хабар в розмірі 3500 гривень. Ціна питання - зарахування дитини до дошкільного закладу. Предмет хабара вилучено.

За даним фактом слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара) - карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool