Чернігівщина: продовжуються роботи з відкачування води (ВІДЕО)

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

08 квітня о 10:48 унаслідок інтенсивного танення снігу виникла загроза підтоплення житлового будинку в м. Чернігові на вул. Надії.

Для відкачування води залучено відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення. За допомогою мотопомпи відкачано понад 300 куб. м талих вод. Також рятувальники забезпечили виведення води з погребу та сараю подвір’я, куди мешканці не могли дістатися і врятувати запаси продуктів харчування. Протягом 8 квітня у Чернігові пожежно-рятувальні підрозділи відкачали 497 куб. м води на полігоні твердих побутових відходів Чернігівської міської ради ПП «ГранПласт», де виникла загроза виходу забрудненої води за межі обвідних каналів. Унаслідок інтенсивного танення снігу виникла загроза підтоплення житлового будинку в м. Ніжин на вул. 8-го Березня. Для відкачування води залучалося відділення місцевого пожежно-рятувального підрозділу, яке видобуло тут понад 284 куб. м талих вод. У м. Щорс, з метою запобігання підтопленню житлових будинків між вулицями Фрунзе та Паризької комуни, пожежно-рятувальним підрозділом забезпечено розчистку зливової каналізації та відкачування з неї понад 200 куб. м накопиченої води, повідомляє сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool