Черкаська область: під час пожежі загинула жінка (ВІДЕО)

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

22 квітня у селі Загородище Чорнобаївського району, горів житловий будинок. До рятувальників повідомлення про пожежу надійшло о 18:20 від сусідів.

Відповідно до плану залучення сил і засобів до місця пожежі крім працівників державної служби із надзвичайних ситуацій Чорнобаївського району були направлені місцеві пожежні команди із найближчих сіл Великі Канівці та Придніпровське. Рятувальникам, які прибули на місце, стало відомо що у охопленому вогнем будинку знаходиться 71-річна господарка. Рятувальники увійшли до палаючої будівлі, де намагалися врятувати пенсіонерці життя. Проте, попри усі зусилля пожежних, врятувати літню жінку не вдалося. Для повної ліквідації пожежі, рятувальникам знадобилося майже 6 годин. Ймовірною причиною пожежі - порушення правил поженої безпеки при викристанні пічного опалення, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool