Чергову підпільну АЗС викрили податкові міліціонери Олександрії

Липень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1476 | Коментарі: 0

В ході проведення заходів, спрямованих на протидію незаконному обігу підакцизних товарів та недопущення втрат бюджету у вигляді несплати податків від незаконного обігу пального, співробітники відділу податкової міліції Олександрійської ОДПІ задокументували факт незаконної діяльності автозаправочної станції у місті Олександрії. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Як було встановлено, діяльність зазначеної АЗС відбувалась з порушенням вимог чинного законодавства, тобто, без погодження з органами місцевого самоврядування та з відповідними органами внутрішніх справ, а також територіальними органами Мінприроди.
Під час огляду території АЗС було виявлено та вилучено пального та обладнання на загальну суму у 209 тисяч гривень. Перевірка триває.
За словами в. о. начальника управління податкової міліції ДПА в області Анатолія Курупа, з початку року співробітники податкової міліції Кіровоградщини виявили 10 підпільних виробництв товарів народного споживання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool