Черговий підпільний цех з незаконного виробництва цигарок виявили співробітники податкової міліції Кіровоградщини

Липень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1549 | Коментарі: 0

В ході проведення оперативно-розшукових заходів кіровоградські податківці викрили факт незаконного продажу тютюнових виробів різних торгівельних марок українських, російських та молдавських виробників. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Як виявилося, торгівлею та зберіганням тютюнових виробів без реєстрації у встановленому законом порядку в органах державної влади та без ліцензії на їх торгівлю займався місцевий житель.
Під час огляду його гаражу співробітники кіровоградської податкової міліції виявили не тільки склад, де незаконно зберігались тютюнові вироби відомих торгових марок Росії та Молдови, а й підпільний цех з виготовлення цих сигарет. Використовуючи примітивне обладнання, кіровоградець виготовляв різні види цигарок з одного і того ж тютюну.
В ході проведення огляду податкові міліціонери описали та вилучили з незаконного обігу ручні машинки та інше обладнання для виготовлення цигарок, майже 150 кілограмів тютюну, 80000 аркушів сигаретного паперу, порожні гільзи з фільтром, заготовки тютюнових пачок до цигарок іноземного виробництва та більше 7 тисяч пачок тютюнових виробів широкого асортименту.
Орієнтовна загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей складає майже 100 тисяч гривень. Нині перевірка триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool