Через недопалок господаря худоба залишилася без корму

Жовтень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

24 жовтня близько 16:00 у селі Семинастому Новоукраїнського району виникла пожежа на території приватного домоволодіння. Горів сінник, у якому крім сіна зберігалося і дві тонни збіжжя для худоби Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

 Помітив пожежу син господарів, коли вийшов на подвір’я погуляти. Хлопець одразу покликав маму. Хазяйка наробила галасу, на який збіглися сусіди. Усі дружно стали гасити полум’я. Хтось із сусідів здогадався викликати рятувальників. Село розташоване майже за 30 км від пожежно-рятувального підрозділу. Коли рятувальники прибули на місце події, нерівна битва з вогнем тривала, у криниці на подвір’ї вже майже не залишилося води. Ситуацію ускладнював ще й сильний вітер. Вогнеборцям вдалося швидко ліквідувати пожежу. Завдяки їх професійним діям врятовано житловий будинок та господарчі споруди.
Як з’ясувалося, причиною пожежі стала необережність з вогнем господаря. Чоловік розповів, що приїхав додому на обід, попорався по господарству, перекурив і поїхав знову на роботу. А необережно кинутий ним недопалок разом із сухою вітряною погодою зробили свою чорну справу – пустили «червоного півня» в обійстя.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool