Через хабар порушено кримінальну справу стосовно одного з начальників управлінь ДПА України в Кіровоградській області

Грудень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 1

Прокуратурою області порушено кримінальну справу щодо начальника одного з управлінь Державної податкової адміністрації України в Кіровоградській області. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Встановлено, що радник податкової служби 1 рангу вимагав і одержав від керівника приватного підприємства хабар у сумі 30 тис. грн. за сприяння у зменшенні порушень податкового законодавства, виявлених позаплановою перевіркою, та зменшення сум донарахованих податків разом із штрафними санкціями.

Хабарника спіймано на «гарячому» завдяки злагодженим діям працівників прокуратури області та відділу внутрішньої безпеки при ДПА в області ДВБ ДПС України.
Кримінальну справу порушено за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.
Посадовця затримано в порядку ст. 115 КПК України.

Наразі досудове слідство проводить слідчий відділ прокуратури області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool