«Час пік» із Кропивницького відсвяткував випускний (ФОТО)

Червень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1675 | Коментарі: 0

Яскрава і водночас хвилююча подія відбулася на сцені Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості! Відсвяткували свій випускний у Народному художньому колективі хореографічному ансамблі «Час пік»

«Час пік» із Кропивницького відсвяткував випускний

«Час пік» із Кропивницького відсвяткував випускний

«Час пік» із Кропивницького відсвяткував випускний


Було багато емоцій.. Сліз, що ледь вдавалось приховувати вже дорослим і досвідченим випускникам та їх батькам, які були зворушені таким моментом.

Щирих радощів від виступів маленьких вихованців колективу, які тільки починають свій танцювальний шлях. Любові до учнів та викладачів, а найголовніше - до танцю!

Випускників привітали директор Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості - Ганна Суркова та художній керівник колективу - Ірина Мурована. Вони від щирого серця побажали кожному та кожній знайти свій творчий шлях, бути щасливими та займатися улюбленою справою, пам'ятаючи все, чому їх вчили на заняттях та що вкладали у них педагоги! Зворушливу промову почули і від батьків однієї з випускниць, які згадали все, що пережила їх донька за ці роки, щирі емоції від кожної поїздки закордон з ансамблем, всі труднощі та те, як наполеглива праця допомагала у їх подоланні

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool