Cергій Ларін та Микола Ковальчук вітають жителів Кіровоградщини

Квітень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 2232 | Коментарі: 2

Шановні жителі області!  Прийміть найщиріші вітання з Першотравнем – святом весни і праці!

Мирна праця – це величезна цінність, що гарантує стабільність й порозуміння в суспільстві, забезпечує процвітання та добробут кожного краю. Історія Кіровоградщини, її славні традиції яскраво свідчать, що жителі області можуть і люблять сумлінно працювати, вкладають свої сили й талант в розбудову маленької батьківщини. Ми переконані, що спільними зусиллями влади і усієї громади Кіровоградщина здолає шлях від сировинного до регіону потужної переробки і увійде в п’ятірку кращих в державі.
Попереду на нас чекає нелегка робота, але немає жодних сумнівів в тому, що об’єднавши зусилля ми зможемо досягти найсміливіших цілей та примножити славу Кіровоградщини.
Нехай не полишать нас наполегливість та віра в успіх. І нехай життя кожного з вас буде сповнене цікавою творчою працею, сміливими задумами і яскравими досягненнями. Бажаємо вам гарного настрою, любові і добра.



З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool