Бюджет міста Кіровоград наповнюється з позитивною динамікою

Вересень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Головним джерелом наповнення бюджету міста залишається податок на доходи фізичних осіб. Станом на 1 вересня цього року до міської казни надійшло 284,8 млн грн податку, що на 23,4 млн грн більше ніж у січні-серпні 2012 року.

Друге за значимістю джерело наповнення міського бюджету – плата за землю. За 8 місяців 2013 року Кіровоградською ОДПІ мобілізовано 41,5 млн грн земельного податку (у порівнянні з цим же періодом 2012 року збільшено на 106 відс.), в тому числі з юридичних осіб 34,6 млн грн та з фізичних осіб 6,9 млн грн.

Також, важливим джерелом доходів є податки від підприємницької діяльності «спрощенців». За січень-серпень 2013 року платниками податків Кіровограда сплачено єдиного податку в сумі 30,4 млн грн, що в порівнянні з минулорічним періодом на 9,6 млн грн, або на 146% більше.

Платники податків – фізичні особи, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету 24,2 млн грн, що в порівнянні з минулорічним періодом на 7,4 млн грн, або на 144,2% більше. Юридичні особи-спрощенці, сплатили до бюджету 6,2 млн грн, що в порівнянні з минулорічним періодом на 2,1 млн грн, або на 153,4% більше.

Позитивна тенденція щодо сплати єдиного податку є прогнозованим результатом втілення сервісів, створення сприятливих умов для ведення бізнесу.

 

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool