Бути у формі завжди

Травень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1958 | Коментарі: 0

Захищати – одне з головних завдань у роботі правоохоронців. А для цього кожен працівник міліції повинен бути добре фізично підготовленим. В УМВС України в Кіровоградській області до цього ставляться серйозно – заняття з фізпідготовки є невід’ємною складовою службової підготовки. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Щотижня такі заняття проводяться для всього особового складу УМВС в області. Окремі заняття для заступників начальника Управління та керівників галузевих служб проводить начальник УМВС в області генерал-майор міліції Віктор Пащенко.

Віктор Михайлович майстер спорту з боротьби самбо та дзюдо, тому як професійний спортсмен, він вимогливий і до себе, і до підлеглих. На початку занять, які проходять у СДЮШОР ім. Верхоланцева, розминка, а далі відпрацювання елементів рукопашного бою. Володіють такими прийомами і працівники міліції – представниці прекрасної статі. Обов’язково уміння застосувати такі навички в усіх перевіряють інструктори з рукопашного бою. Завершуються заняття пробіжкою парком.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool