Будівельники Одеської залізниці роблять значний внесок у відновлення пошкоджених соціальних об’єктів Донецької залізниці

Серпень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Працівники Херсонського та Котовського будівельно-монтажних експлуатаційних управлінь служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Одеської залізниці відряджені до міста Красний Лиман Донецької області, де вони працюють на відновленні залізничної лікарні.

Наразі силами будівельників Одеської залізниці для відновлення хірургічного і терапевтичного відділень лікарні виготовлено 4 тис. м2 металочерепиці, півтисячі металопластикових вікон та майже 80 дверей. Вже замінено на нові 80% віконних виробів.
Крім того понад півсотні працівників зі Знам’янського, Херсонського, Шевченківського будівельно-монтажних експлуатаційних управлінь та Знам’янського будівельно-монтажного поїзда відряджені до міста Слов’янськ, де вони працюють над відновленням пошкоджених учбового та спального будинку-інтернату. За попередніми вимірами тут потрібно розібрати та встановити 1800 м2 покрівлі, яку виготовляють Дорожні механічні майстерні Одеської залізниці, а також замінити на металопластикові понад 400 одиниць віконних виробів.
Відновлюють пошкоджені соціальні об’єкти Донецької залізниці одеські залізничники разом з колегами з Південної та Придніпровської залізниць. Усіх трудівників регулярно інструктують з питань безпеки.
Відновлені соціальні об’єкти у містах Червоний Лиман та Слов’янськ заплановано ввести у експлуатацію до кінця літа.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool