Будинок обікрали двоє односельчан

Лютий 10, 2012 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Працівники Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні крадіжки двох 21-річних жителів одного із населених пунктів району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

На початку лютого до райвідділу міліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що до його будинку проникли невідомі та викрали гроші і кілька цінних речей.

У ході проведення-оперативно розшукових заходів через кілька діб правоохоронці встановили особи підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилися двоє односельчан потерпілого.
Пізно ввечері, за відсутності господаря вдома, зловмисники через вікно проникли до помешкання чоловіка, звідки викрали gps-навігатор, mp3-плеєр, два фотоапарати, золотий і два срібних ланцюжки, а також 1000 російських рублів.
Частину викраденого працівники міліції вилучили, інші речі злодії встигли продати, а гроші витратили на власні потреби.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває. До речі, один із підозрюваних вже був раніше засуджений до умовного терміну за скоєння крадіжки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool