Британська організація заявила про готовність відкрити офіс у Кропивницькому

Січень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 1363 | Коментарі: 0

Перший заступник начальника ОВА Павло Конопко зустрівся з представниками британської неурядової організації Mine Advisory Group (MAG), яка надає допомогу постраждалим від мін та стрілецької зброї та проводить теоретичні й практичні навчання з розмінування та основ мінної безпеки.

Організація планує розміщення свого головного офісу у Кропивницькому.

Старший технічний експерт організації Нік Гест, менеджерка проєктів Катерина Темплтон та консультант з логістики Іван Короткий повідомили, що обрали Кіровоградщину для розміщення головного офісу виходячи з принципу зручного територіального розміщення регіону в центрі України, доступність до південних областей і, відповідно, можливість навчати осіб як і з Кіровоградщини, так і з територій, де велись чи ведуться бойові дії.

Як повідомив Нік Гест, наразі представники організації проходять сертифікацію своєї роботи в Україні, після чого планують розпочати готувати спеціалістів із розмінування територій та команди тренерів, які навчатимуть мінних ризиків населення.

«Я дякую, що ви обрали Кіровоградщину. Впевнений, що серед мешканців ви знайдете багато слухачів, а особливо – серед ВПО, які тимчасово проживають на Кіровоградщині. Отримавши відповідні знання та повернувшись на свої території після війни, вони зможуть убезпечити себе від ризиків», - акцентував Павло Конопко. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool