Бригада електричної централізації станції Одеса-Головна краща у змаганні трудових колективів залізниці

Березень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

За підсумками змагання трудових колективів структурних підрозділів Одеської залізниці найкращих показників у роботі досягла бригада електричної централізації станції Одеса-Головна.

Протягом 2014 року колективом виконані роботи з заміни відпрацьованих і морально застарілих стрілочних електроприводів, демонтаж стрілок, роботи з включення резервних ниток на світлофорах, по станціям Одеса-Застава-2 і Одеса-Головна замінені фізично зношені щогли світлофорів. Крім того було виконано заміну старого обладнання пасажирського ходу під швидкісний рух – разом з колійниками працівники бригади провели середній ремонт 70 стрілок. Незважаючи на роботу в складних погодних умовах – усе було виконано якісно і у визначені терміни.
Бригада забезпечує безперебійну роботу приладів СЦБ і проводить організаційно-технологічні заходи по забезпеченню безпеки руху поїздів. За підсумками роботи за минулий рік працівники бригади електричної централізації станцій Одеса-Головна не допустили жодної відмови в роботі технічних засобів. Суворе дотримання вимог правил охорони праці, техніки безпеки, високий рівень трудової та виробничої дисципліни також стали запорукою успішної роботи.
Взагалі бригада обслуговує три пости електричної централізації станцій Одеса-Головна, Одеса-Товарна та Одеса-Застава-2 - це 136 стрілок електричної централізації, більше 180 світлофорів різного типу і чотири переїзди обладнані автоматичною переїзною сигналізацією. Для ефективної роботи дільниця поділена на околотки на кожному з яких чергує електромеханік та електромонтер.
За словами старшого електромеханіка Дениса Боханцева висока відповідальність роботи підрозділу зумовлена тим, що від безперебійної і безвідмовної роботи приладів СЦБ залежить безпека руху поїздів, схоронність вантажів і, у першу чергу, життя пасажирів.
Колектив Одеської залізниці вітає бригаду з присвоєнням почесного звання «Краща бригада»!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool