Братам за демонтаж з будинку двох новеньких металопластикових вікон чекає в'язниця

Вересень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

Працівники Новгородківського районного відділу міліції затримали «на гарячому» двох місцевих жителів, які крали вікна з будинку.

За ці дії братам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Пригода сталася пізньої ночі. До міліції зателефонували місцеві жителі, які повідомили про те, що на подвір’ї у сусідів перебувають невідомі особи. Оперативно відреагувавши на повідомлення, на місце пригоди за лічені хвилини прибув наряд міліції.
Як з’ясувалося, правоохоронці знагодилися вчасно. Місцеві мешканці щойно закінчили демонтаж з будинку двох новеньких металопластикових вікон. Крадене майно зловмисники завантажили до причепу свого легкового автомобіля і вже збиралися братися за інші, як раптом з’явилися працівники міліції.
24-річна власниця хатини дізналася, що її намагалися обікрасти вже після того, як чоловіки дали свідчення в районному відділі.
Крадіями виявилися двоє непрацюючих братів 26 та 30 років. Один з них вже мав судимість за зберігання наркотичних засобів.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», – розповідає начальник Новгородківського РВ УМВС в області Ігор Брєєв. – За ці дії обом злодіям загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool