«Бонус Плюс» розширює горизонти у Кропивницькому

Вересень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 696 | Коментарі: 0

Мережа партнерів програми «Бонус Плюс» на Кіровоградщині налічує 1027 торгівельно-сервісних точок, які надають клієнтам ПриватБанку бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок.

Новим партнером ПриватБанку стала студія «Тату-Залежні», що у Кропивницькому по вул. Островського, 2, долучившись до програми “Бонус Плюс” та ставши членом Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP.

Відтепер клієнти ПриватБанку, розраховуючись за тату карткою Голд, отримають 2% на свій бонусний рахунок. При розрахунках преміальними картками - знижки до 5% від вартості послуг.

«Для надзвичайно важливих клієнтів ПриватБанком розроблена спеціальна елітна програма лояльності, яка отримала назву - Дисконтний клуб "ПриватБанк VIP", - розповідає Олена Гаврилюк, керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - В рамках цієї програми ми обираємо елітні компанії торгово-сервісної сфери, які стають нашими партнерами у наданні гідного рівня обслуговування, а також знижок клієнтам при оплаті преміальними платіжними картками, емітованими ПриватБанком».

Тепер кожне тату принесе не лише задоволення від високопрофесійної роботи майстрів, але й приємну винагороду у вигляді бонусів та знижок. Отримані таким чином бонуси можна знову витрачати. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через будь-яку картку ПриватБанку. Подивитися, скільки там накопичено коштів, можна в популярних каналах - Приват24, 3700, мобільному додатку. Витрачати накопичені бонусні кошти можна, сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.

Татуювання – річ доволі таки дискусійна. Хтось готовий розфарбувати ледь не все тіло, інші ж, навпаки, вважають тату майже злочином проти свого тіла. Але майже всі сходяться на тому, що головне - де ти робиш тату, і щоб фарби були якісними, інструмент стерильним, а майстер – добросовісним. У Кропивницькому це все гарантує студія «Тату-Залежні».

«Лише нещодавно ми почали працювати з ПриватБанком, встановивши пос-термінали для оплати банківськими картками, - розповідає Сергій Осіпчук, директор студії «Тату-Залежні». - Гарні результати вже маємо. Крім того, ми чудово розуміємо, що розвиток та розширення бізнесу можливе лише у випадку використання та застосування сучасних інноваційних важелів, якими з нами ділиться ПриватБанк. Сьогодні - це бонусні програми, які вже мають мільйони своїх прихильників. Маємо надію, що і в нашому салоні вони запрацюють на повну».

«Сервіс “Бонус плюс” та членство у Дисконтному Клубі ПриватБанку VIP підвищують престиж закладу і кількість задоволених клієнтів, - розповідає Олена Копієвська, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Вони користуються заслуженим попитом серед підприємців Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств- партнерів, власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, товарообіг».

Станом на 1 вересня нинішнього року на бонусних рахунках жителів Кіровоградщини накопичено більше 1,2 млн грн, які вони можуть витрачати у мережі партнерів програми “Бонус Плюс” ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool