Бобринецька, Маловисківська та Новоукраїнська ОТГ затвердили стратегії розвитку громад

Червень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

На даний час три міські ОТГ мають затверджені Стратегії (Плани) розвитку громад, які розроблено в рамках міжнародних проектів.

Так, План розвитку громади Бобринецької ОТГ розроблений у рамках проекту "Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності (DOBRE)", фінансованого USAID США.

В Маловисківській ОТГ створили власну Стратегію розвитку, долучившись до проекту "Українська адміністрація майбутнього".
Стратегію розвитку Новоукраїнської міської об'єднаної територіальної громади на 2017-2026 роки розроблено у рамках швейцарсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні" (DESPRO).

У стадії розроблення знаходяться Стратегії розвитку громад у Помічнянській міській ОТГ, у Смолінській селищній ОТГ, Ганнівській, Соколівській, Великосеверинівській сільських ОТГ, у Компаніївській селищній ОТГ.
Наразі затверджені Програми економічного і соціального розвитку на 2018 рік у 4 міських ОТГ (Бобринецька, Маловисківська, Новоукраїнська, Помічнянська), 2 селищних ОТГ (Компаніївська, Смолінська) та 7 сільських ОТГ (Великоандрусівська, Соколівська, Великосеверинівська, Ганнівська, Первозванівська, Катеринівська та Тишківська). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool