Близько 5,5 млн. пасажирів оформили проїзні документи у 2014 році на Одеській залізниці

Березень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

Близько 5,5 млн. пасажирів оформили проїзні документи за 2014 рік на Одеській залізниці – це на 19,5% менше, ніж за аналогічний період 2013 року, адже через об’єктивні причини значно зменшився пасажиропотік у кримському і донецькому напрямках.

За інформацією служби пасажирського господарства всього на Одеській залізниці працює 194 станції і 13 вокзальних комплексів, зокрема у Одесі, Херсоні, Миколаєві, Т.Шевченка, Черкасах, Кіровограді, Знам’янці, Котовську, Вапнярці, Первомайську-на-Бузі, Помічній, Олександрії, Роздільна.
У пасажирському секторі працюють 320 електронних терміналів квитково-касового обладнання АСК ПП УЗ завдяки цьому зростає рівень сервісного обслуговування населення та зменшується час оформлення проїзних документів.
На сьогоднішній день пасажири частіше оформлюють електронні проїзні документи через Інтернет. Для зчитування інформації з проїзних документів придбаних через Інтернет всі поїзди внутрішнього сполучення оснащені мобільним терміналом (МТКД).
Крім того у минулому році на Одеській залізниці було встановлено 35 POS-терміналів для безготівкової оплати проїзних документів платіжними картками системи НСМЕП, Visa, Master Card – завдяки цьому кількість проїзних документів оформлених за допомогою POS- терміналів зросла вдвічі у порівнянні з 2013 роком.
Піклуючись про комфорт пасажирів зроблено поточний ремонт на вокзалах Одеса-Головна, Миколаїв, Т.Шевченка, також відремонтовано м’які меблі у залі підвищеної комфортності на вокзалі Херсон.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool