Благодійний бал "Даруючи надію - подаруй життя!"

Травень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Шановне панство! Запрошуємо Вас на Перший благодійний світський бал-раут

«Даруючи надію – подаруй життя!» до Дня захисту дітей, який відбудеться 31 травня 2012 року о 14:00 в Національній Філармонії України.

Під час балу всі гості зможуть насолодитися чарівними мелодіями Моцарта, Штрауса та Вівальді у виконанні музикантів Філармонії та камерного оркестру, неперевершеним співом Заслуженої артистки України Катерини Бужинської, а також на вас чекають майстер-каси по вальсу та полонезу від відомих українських хореографів, показ дизайнерського вечірнього вбрання, аукціон картин всесвітньо відомих художників та безліч приємних сюрпризів!..

Одними з перших свою присутність на світському рауті підтвердили співак Володимир Ткаченко, фіналісти шоу «Х-фактор» Марія Рак та Олег Кензов, артист Володимир Зеленський, вони вас також запрошують:

http://www.youtube.com/watch?v=jxDDtWfe0OE&feature=youtu.be

але крім них на балу будуть присутні й інші артисти естради, а також відомі журналісти, телеведучі, політики, бізнесмени, представники дипломатичного корпусу, художники та власники галерей!

Бал буде відтворенням класичних традицій європейських світських раутів з урахуванням сучасних тенденцій та тематики благодійності. А присутність на заході високоповажних осіб дає зрозуміти, що наша велична країна здатна не допустити смерті своїх дітей від страшенної хвороби РАКу!

Захід націлений на збір коштів для термінового лікування тяжко хворого 4-річного Віталіка з відділення дитячої онкології Національної дитячої клінічної спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ», У хлопчика діагноз «рак лімфатичних вузлів» та, за словами лікарів,

ВІН МАЄ ШАНС ВИЖИТИ!

Організаторами даної благодійної акції виступили Центр культури та історії Древньої Русі «Парк Київська Русь», Телеведуча Першого національного телеканалу України Юлія Павленко, продюсерський центр «Space1Media», PR-директор проекту благодійного балу Вікторія Лавриненко, за підтримки Міністерства культури України.

Тривалість заходу: 3 годин

Благодійність та допомога тим, хто цього потребує здавна вважались ознакою милосердя та возвеличували ім’я благодійника над століттями, а також дарувала гордий статус мецената.

І наш благодійний бал не вийняток!

Для замовлення іменного запрошення на бал надсилайте листа на адресу
Pavlenkojulia04@gmail.com , в якому вкажіть кількість запрошень та ім’я майбутнього власника запрошення та номер вашого мобільного телефону.
При отриманні запрошення ви маєте зробити добровільний благодійний внесок від 300 грн. Кількість запрошень дуже обмежена!!!

І пам’ятайте! Подаруючи дитині надію – ви даруєте радість життя!...Життя людини, яке зараз в ваших руках!

З повагою,
Голова оргкомітету благодійного балу
«Даруючи надію – подаруй життя!»
Юлія Павленко
050 474 61 35
Pavlenkojulia04@gmail.com


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool