Бізнес-спільнота Кіровоградщини спрямувала до бюджетів понад 1,8 мільярдів гривень

Серпень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

За підсумками семи місяців 2015 року бізнес Кіровоградщини мобілізував до зведеного бюджету 1 мільярд 811 мільйонів гривень податків та зборів. Темпи наповнення бюджетів усіх рівнів випередили минулорічні показники на 21 відсоток.

А це в свою чергу більше на 308,8 мільйонів гривень по відношенню до рівня минулого року.
Загалом державний бюджет отримав від платників податків регіону 774,9 мільйонів гривень податкових надходжень. З поміж основних складових його наповнення показовою є сплата податку на додану вартість, який досяг сумарного показника у розмірі 276 мільйонів гривень, податок на доходи фізичних осіб склав 200,3 мільйони гривень, податку на прибуток сплачено у сумі 110,2 мільйони гривень.
Другий бюджетний вектор – скарбниці територіальних громад Кіровоградської області протягом січня – липня поточного року наповнились на 1 мільярд 36 тисяч гривень податків і зборів. Торік протягом аналогічного періоду місцеві бюджети отримали 959,7 мільйонів гривень.
Основну питому вагу надходжень тут склав податок на доходи фізичних осіб, який отримано у сумі 571,5 мільйонів гривень. На другому місці за вагомістю наповнення місцевих скарбниць – плата за землю та єдиний податок, надходження по цим платежам склали 192,2 млн.грн. та 115,5 млн.грн. відповдно. Суттєво наповнив бюджетні кошики місцевих громад і акцизний податок з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, сплачена сума якого склала 75,8 мільйонів гривень.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool