Бійцям АТО - військове спорядження

Вересень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Комплекти камуфляжної форми, берці, жилети, радіостанції, екіпірування для снайперів придбали та передали 42 батальйону територіальної оборони Збройних сил України „Рух опору” працівники Міндоходів Кіровоградської області.

Як відомо, на Сході України несуть службу як добровольчі загони, так і співробітники правоохоронних і контролюючих органів Кіровоградщини. Зараз захисники нашої держави потребують всілякої допомоги.
„Кожен співробітник органів Міндоходів області вдячний нашим військовим, які героїчно та мужньо захищають незалежність та суверенітет нашої держави. Низько схиляємо голови перед вашою мужністю. Наше завдання сьогодні – не стояти осторонь від проблем пов’язаних з військовою агресією проти України та надати всю необхідну допомогу для захисників нашої Вітчизни”, – підкреслила в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Надія Воленшчак в спілкуванні з представниками батальйону.
Організувати збір та перерахування коштів із власного заробітку вирішили на загальних колективних зборах первинних профспілкових організацій державних податкових інспекцій та Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області.
До лав Збройних сил України призвано п’ять працівників органів Міндоходів у Кіровоградській області. На військовій службі перебуває і колишня співробітниця олександрійської податкової, якій колектив теж приділив увагу, забезпечивши найнеобхіднішим.
Також додамо, що 2 вересня 2014 року Верховна Рада України прийняла у першому читанні та в цілому законопроект № 4514а "Про внесення змін до статті 7 закону України "Про благодійну діяльність та благодійні організації", відповідно до якого "особи, які перебувають на державній або іншій публічній службі та особи, які діють від імені осіб, які перебувають на державній або іншій публічній службі" можуть здійснювати публічний збір благодійних пожертв на функціонування Збройних сил України у порядку, визначеному Кабінетом міністрів України.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool