Бійці роти «Святослав» поліції Кіровоградщини отримають гостинці

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

Польові продуктові набори загальною кількістю у 750 кілограмів для них сьогодні передала Ірина Коновалова – голова благодійної організації «Кіровоградський обласний благодійний фонд соціальних гарантій учасників та ветеранів АТО», за підтримки директора ТДВ «СТОА» полковника у відставці Григорія Козяра.

За словами заступника очільника поліції області Руслана Горяченка, важливий вантаж найближчим часом буде відправлено до місця призначення і працівники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» зможуть отримати «пайкові», які з такою турботою передали для них із дому.

Свою позицію коментує і очільниця благодійного фонду Ірина Коновалова. Жінка пояснює, що не могла вчинити інакше.

- Не можу сказати, що волонтерство для мене той напрямок діяльності, яким займаюся недавно. Роблю це з перших днів АТО, продовжую тепер. Більш того, з деяких пір вважаю це справою свого життя і присвячую світлій пам’яті мого чоловіка – Сергія Миколайовича Коновалова, підполковника Збройних Сил, заступника командира 42-го полку, який пройшов Іловайський котел, побував і зміг вирватися з полону, був поранений і після цього продовжив службу у 23 батальйоні ЗСУ. Через пережиті випробування і хворобу він пішов в інший світ, та зараз продовжують самовіддано обороняти вітчизну його побратими. Я живу і працюю в пам’ять про нього, заради єдиної мети – підтримати наший бійців, які мають повернутися додому живими та неушкодженими, і обов’язково Переможцями! – запевняє Ірина Миколаївна.

За надану допомогу керівнику благодійного фонду подякував особисто командир РПСПОП «Святослав» Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Віталій Вовк. Він передав вітання і вдячність Ірині Коноваловій від особового складу підрозділу.

Нагадаємо, наприкінці липня бійці рoти патрульнoї служби пoліції oсoбливoгo призначення «Святослав» в рамках ротації вирушили до зони проведення Операції Об’єднаних сил.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool