Бійці ДСНС Кіровоградського гарнізону на відкритих територіях подолали 8 займань

Березень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 2246 | Коментарі: 0

Впродовж доби, що минула, вогнеборці Кіровоградського гарнізону 8 разів виїздили на ліквідацію пожеж, які виникли на відкритих територіях. 

Так, бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький загасили 4 пожежі: на вул. Комунальній – 50 м2 очерету та сухої трави, на вул. Садовій – 20 м2 сміття, на вул. Шосейній – 50 м2 сухої трави та у с. Обознівка – 100 м2 очерету та сухої трави.

По два рази залучались на ліквідацію загорянь рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска (поблизу с. Плетений Ташлик – 800 м2 сухої трави та по пров. Ватутіна м. Мала Виска – 400 м2 сухої трави) та 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка (по вул. Мазуренка районного центру два рази займалась суха трава загальною площею 200 м2).

Бійці ДСНС Кіровоградського гарнізону

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool